DISSENY DE JARDINS

EMPRESA DE DISSENY DE JARDINS

A SOM Vaderd ens dediquem al disseny i construcció de jardins i espais verds per a particulars, empreses i comunitat de veïns.

El disseny i construcció de jardins es un art que requereix de coneixements tècnics i molta creativitat.

La sel·lecció de les plantes, arbres i flors es un aspecte clau del disseny de jardins, ja que han de poder adaptarse al clima i el sòl on estigui ubicat el jardí.

A més a més, en el seu disseny i construcció s’ha de tenir en consideració aspectes com la il·luminació, el reg i el seu correcte manteniment.

disseny de jardins
disseny de jardins

TRANSFORMEM LES TEVES IDEES EN UN JARDÍ ESPECTACULAR, ÚNIC I PERSONALITZAT

Hi ha diferents estils de disseny de jardins, com el jardí anglès, el jardí japonès, el jardí mediterrani, entre d’altres, i a SOM Vaderd els coneixem tots.

Cada estil té les seves pròpies característiques i elements decoratius que el distingeixen, cosa que permet crear jardins únics i personalitzats.

El disseny de jardins pot combinar diferents elements, com ara l’aigua, les pedres, els senders, els mobles de jardí i altres.

EL QUE ENS DISTINGEIX D’ALTRES
EMPRESES DE JARDINERIA

Respecte per la Natura

Estimem la natura per sobre de tot i realitzem totes les nostres activitats respectant-la i cuidant-la.

Satisfacció Assegurada

Oferim un excel·lent servei personalitzat que garanteix la satisfacció del 100% de tots els nostres treballs.

Equip Professional

Comptem amb un equip altament qualificat que s’encarregarà del teu jardí com si fossis tu mateix.

DONA VIDA A LA TEVA LLAR AMB UN JARDÍ DISSENYAT I CONSTRUÏT PER EXPERTS

El teu jardí és el teu lloc tranquil per gaudir amb els teus a l’aire lliure, i com a tal, no es pot deixar en mans de qualsevol.

Contractar una empresa especialitzada en el disseny i construcció de jardins té molts beneficis per al propietari.

Els professionals que formem SOM Vaderd tenim experiència i coneixements tècnics que ens permeten dissenyar i construir un jardí adequat per a les condicions específiques de cada propietat.

A més a més del seu disseny i construcció, podem oferir solucions creatives i originals que poden transformar un espai verd simple en un impressionant oasi.

disseny de jardins
disseny de jardins

CREEM JARDINS DE SOMNI QUE REFLEXEN EL TEU ESTIL I PERSONALITAT

A SOM Vaderd et podem assessorar el propietari sobre les plantes i els elements que millor s’adapten a les teves necessitats i preferències.

Treballem en col·laboració amb el propietari per assegurar que el jardí s’ajusta a les seves necessitats i desitjos.

La construcció de jardins personalitzats és una manera de crear un espai exterior que reflecteixi la personalitat i l’estil de vida del propietari.

Els jardins personalitzats es poden dissenyar per complementar l’arquitectura de la casa i per reflectir els interessos i passatemps.

Poden incloure elements com a fonts, estanys, senders, il·luminació, murs de pedra, pèrgoles, i altres elements que creïn un ambient especial.

QUÈ OPINEN DE NOSALTRES


Tenim un jardí amb 2 arbres i s’en cuiden que tot estigui bonic i en bon estat. L’esporga dels arbres es una feina delicada i hi tenen molta traça.

Laia Codina


No sabiem què fer per millorar la nostra terrassa i els vam trucar. Estem molt contents amb el seu treball. Ara es un espai més agradable on poder prendre la fresca.

Marina Soldevila


Ens van dissenyar i construïr el jardí de casa nostra. Son molt professionals i et fan sugerències perque quedi tot millor.

Josep Santamaría


Fa molts anys que s’encarreguen del manteniment del nostre jardí.
S’en cuiden de tot. Els recomanem.

Albert Domènech

Resumen
Disseny de Jardins i Espais Verds
Nombre del artículo
Disseny de Jardins i Espais Verds
Descripción
Disseny de jardins i espais verds. Construcció de jardins. Equip professional i acabats de qualitat. Demana el teu pressupost aquí.
Autor
Publisher Name
dpWebDesigner
Publisher Logo
Skip to content