MANTENIMENT DE JARDINS

EMPRESA DE MANTENIMENT DE JARDINS

SOM Vaderd es una empresa de manteniment de jardins i us oferim serveis d’alta qualitat i confiança per mantenir el vostre jardí en el seu millor estat. Comptem amb un equip d’experts que s’encarregarà de totes les tasques necessàries per mantenir les plantes i els arbres forts i saludables, des del reg i la poda fins a l’adob i l’eliminació de mala herba.

A més, ens assegurem que el vostre jardí sigui segur i atractiu per a tots, en prevenir problemes de seguretat i millorar l’estètica de la vostra llar. Confieu en nosaltres per tenir cura del vostre jardí i gaudiu d’un espai verd i saludable tot l’any.

manteniment de jardins
manteniment de jardins

EL TEU JARDÍ EN BONES MANS

En primer lloc, el manteniment de jardins és essencial per a la salut de les plantes. Els jardins requereixen una atenció constant, com el reg, l’esporga, l’adob i l’eliminació de males herbes, perquè les plantes creixin fortes i sanes.

El reg regular és crucial per evitar que les plantes es marceixin i morin, especialment en èpoques de sequera. La poda adequada de les plantes no només millora la seva aparença, sinó que també ajuda a estimular-ne el creixement i prevé la propagació de malalties.

L’adob i l’eliminació de males herbes són també importants per proporcionar nutrients a les plantes i evitar que els insectes i les males herbes competeixin pels mateixos recursos.

EL QUE ENS DISTINGEIX D’ALTRES
EMPRESES DE JARDINERIA

Respecte per la Natura

Estimem la natura per sobre de tot i realitzem totes les nostres activitats respectant-la i cuidant-la.

Satisfacció Assegurada

Oferim un excel·lent servei personalitzat que garanteix la satisfacció del 100% de tots els nostres treballs.

Equip Professional

Comptem amb un equip altament qualificat que s’encarregarà del teu jardí com si fossis tu mateix.

EL TEU JARDÍ, UN ENTORN SEGUR

En segon lloc, el manteniment de jardins és essencial per a la seguretat de les persones i la propietat.

Els jardins descuidats poden ser un perill per a la seguretat dels residents i els visitants, ja que els arbres i les branques mortes poden caure i causar danys.

A més, les males herbes i els arbustos no podats poden proporcionar amagatalls per als animals perillosos com a serps i rosegadors.

D’altra banda, la manca de manteniment també pot fer malbé la propietat, com el creixement d’arrels d’arbres que poden danyar les canonades d’aigua i els fonaments de la casa.

manteniment de jardins
manteniment de jardins

EL VALOR AFEGIT DEL TEU JARDÍ

En tercer lloc, el manteniment de jardins és essencial per millorar l’aparença i el valor de la propietat.

Un jardí ben cuidat no només millora l’estètica de la llar, sinó que també pot augmentar el valor de la propietat.

Un jardí atractiu pot fer que la propietat sigui més atractiva per als compradors potencials i augmentar-ne el valor de revenda.

A més, el manteniment regular del jardí també pot prevenir la necessitat de reparacions costoses en el futur, cosa que alhora pot estalviar diners i temps a llarg termini.

QUÈ OPINEN DE NOSALTRES


Tenim un jardí amb 2 arbres i s’en cuiden que tot estigui bonic i en bon estat. L’esporga dels arbres es una feina delicada i hi tenen molta traça.

Laia Codina


No sabiem què fer per millorar la nostra terrassa i els vam trucar. Estem molt contents amb el seu treball. Ara es un espai més agradable on poder prendre la fresca.

Marina Soldevila


Ens van dissenyar i construïr el jardí de casa nostra. Son molt professionals i et fan sugerències perque quedi tot millor.

Josep Santamaría


Fa molts anys que s’encarreguen del manteniment del nostre jardí.
S’en cuiden de tot. Els recomanem.

Albert Domènech

Resumen
Manteniment de Jardins i Espais Verds
Nombre del artículo
Manteniment de Jardins i Espais Verds
Descripción
Manteniment de jardins i zones verdes perque puguis gaudir-los sense tenir que preocupar-te del seu estat. Demana'ns pressupost aquí.
Autor
Publisher Name
dpWebDesigner
Publisher Logo
Skip to content